De Hoge Esch 68b - Gramsbergen
€ 398.000,-- k.k.

Status:

te koop

Aanvaarding:

in overleg

Omschrijving

Algemene informatie

Schitterend gelegen vrijstaand woonhuis met garage en carport op maar liefst 1020 m2 eigen grond en grenzend aan een gemeente bosje en op loopafstand van het centrum van Gramsbergen.

Indeling : hal met vide en prachtige hardhouten trap, woonkamer met uitloop naar een beschut terras, Keuken met een lichte hoekinbouw opstelling met inductiekookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. Ruime bijkeuken, toilet, badkamer met wastafel en douche , een slaapkamer, berging in de voormalige garage met daarachter een in spouw gebouwde ruimte van plm 5x 7,5 m, ideaal voor hobbyruimte maar het biedt ook de mogelijkheid voor inwoning.
Verdieping : vide met ruime overloop met daaraan een badkamer met douche, tweede toilet en wastafel , cv ruimte en 3 ruime slaapkamers waarbij een slaapkamer een bordes heeft over de gehele breedte van de woning.

 

Toegevoegde informatie

 

 

  • in 2008 gevel gereinigd en opnieuw gevoegd.
  • in 2010 dak schoongemaakt en goten vernieuwd.

Een perfekte plek voor iemand die op zijn privacy gesteld is en toch dichtbij voorzieningen wil wonen.

 

Toelichtingsclausule NEN2580
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Daar wil ik zaken doen!
NVM
Funda
 
2014-goed-koopjaar
NVM
Funda
 

Danes Makelaardij   -  0523 270427  -  of mail

Lage Gaardenstraat 98, 7772 CN Hardenberg